Acupunctuur Jeong

Blog

vrijdag 28 januari, 2022

Vragen om te stellen als je wilt weten wie de andere persoon is

1. Als je de kracht had om een ​​superheld te zijn, wat zou je dan doen?
Deze vraag klinkt misschien een beetje kinderachtig. Iedereen moet hier echter wel een keer aan gedacht hebben! Superhelden zijn tegenwoordig een erg populair onderwerp, dus deze vraag zal waarschijnlijk niet zo kinderachtig klinken.

Met deze vraag kan de ander zijn angsten en verlangens raden op een manier die hij niet voelt.

Als de andere persoon bijvoorbeeld zegt onzichtbaar te willen zijn, kan die persoon verlegen zijn. Als je de mogelijkheid wilt hebben om te vliegen, ben je misschien iemand die vrijheid waardeert.

Aan de andere kant, als je zegt dat je de mogelijkheid wilt hebben om de gedachten van andere mensen te lezen, ben je misschien een angstig persoon.

2. Als je maar één hobby mocht hebben, wat zou dat dan zijn?
Als je de hobby’s, passies en interesses van de ander wilt weten, is dit een goede vraag. Deze vraag zal je ook vertellen wat ze het meest waarderen.

Door dit te doen, kunnen we weten welke activiteiten de andere persoon het meeste voldoening geeft. Je kunt ook andere activiteiten voorstellen die je partner misschien leuk vindt.

3. Met wie in de geschiedenis zou je willen dineren?
Dit is een goede vraag om te weten wat de interesses van de ander zijn en waarom je naar een bepaalde historische persoon verwijst.

Als je partner zegt dat hij met Albert Einstein wil gaan eten, kan hij of zij erg gepassioneerd zijn door natuurkunde. Als je Gandhi kiest voor het avondeten, kan hij iemand zijn met een zeer diepe interesse in de spirituele wereld.

4. Wat is volgens jou het gekste dat je ooit hebt gedaan?
Dit kan een meer persoonlijke vraag zijn. Als u zich echter op uw gemak voelt bij de persoon met wie u bent, aarzel dan niet om het te vragen!

Deze vraag onthult hoe het leven van de ander eruitzag. Je kunt ook zien of de ander avontuurlijk en opstandig is, of liever in een stabielere en voorspelbare situatie blijft.

5. Als je in de tijd zou kunnen reizen, zou je dan naar het verleden gaan? Ga je naar de toekomst?
Dit is een vraag waarmee je dieper kunt ingaan op de interesses van de ander. Als de ander bijvoorbeeld zegt dat hij naar het oude Griekenland of Rome wil, is hij misschien geïnteresseerd in wereldculturen.

Aan de andere kant, als ze zeggen dat ze de toekomst in willen gaan, kunnen het mensen zijn die geïnteresseerd zijn in technologische vooruitgang.

6. Als je een beroemd persoon zou kunnen worden, wie zou je dan willen zijn?
Het antwoord van de andere persoon op deze vraag onthult het type persoon dat hij het meest waardeert. Tegenstanders kunnen acteurs, zangers, beroemde politici, wetenschappers en meer kiezen. De antwoorden van de ander zeggen veel over hun persoonlijkheid.

Het is bijvoorbeeld gebruikelijk dat verlegen mensen de voorkeur geven aan schrijvers of onderzoekers. Mensen met meer extraverte neigingen kunnen een beroemde zanger of artiest kiezen.

7. Wat is jouw ideale vakantie?
Dit is een heel klassieke vraag die je vertelt over de kijk van de ander op het leven. Als je het erg druk hebt, kun je een vakantie kiezen waar je wat meer rust kunt nemen. Aan de andere kant, als je een niet zo drukke routine hebt, wil je je vakantie naar een zeer actieve en uitdagende plek brengen. Het antwoord op deze vraag hangt sterk af van de huidige situatie van de persoon.

8. Wat is je favoriete tekenfilm?
Deze vraag helpt je erachter te komen wat de ander leuk vindt. Als de ander het over tekenfilms heeft, heeft hij het over tekenfilms die hij als kind heeft gezien. Dit zal ongetwijfeld tot een interessant gesprek leiden. Je kunt er ook achter komen wie het fictieve personage was dat je leuk vond toen je jong was.

Deze vraag kan leiden tot gesprekken over uw favoriete tv-programma’s, films of boeken. We zijn vrij om over onze interesses te praten. Het maakt niet uit wat het onderwerp is. Deze vraag zal het gesprek zeker gaande houden en zal je in staat stellen veel meer over elkaar te weten te komen.

De acht hierboven geïntroduceerde vragen zullen je zeker helpen om de andere persoon beter te leren kennen. Als het gesprek goed gaat, kun je natuurlijk ook andere dingen vragen die je over de ander wilt weten. Wie weet? De andere persoon wil misschien ook meer over ons weten.

Bent u toe aan een effectieve behandeling

Ik help u graag! Neem vrijblijvend contact met mij op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op