Acupunctuur Jeong

Blog

woensdag 5 januari, 2022

Koken voor moeder 1

Deze maaltijd was voor mijn man bereid, niet voor mijn moeder. Maar ik wil zo een maaltijd voor mijn moeder bereiden.

Zo eten we niet elke dag. Eigenlijk was dit de verjaardag van mijn man, ik heb een reservering gemaakt in het restaurant voor de verjaardag, maar zoals je weet, werd het geannuleerd vanwege de lockdown.

Oorspronkelijk wilde ik meer koken, maar er zijn Koreaanse gerechten die mijn man niet zo lekker vindt. Het is een gerecht dat altijd op de feesttafel staat, maar mijn man houdt er niet zo van, dus heb ik het deze keer weggelaten.

De volgende keer dat ik het gewoon wil eten, zal ik het proberen te maken. Gelukkig was het eten op de foto alles wat mijn man kon eten, dus hij at het goed.

Ik denk dat koken absoluut een van de creatieve dingen is, omdat het creativiteit vereist, dus ik moet het doen alsof ik kunstactiviteiten doe. Natuurlijk is er een gevoel van leegte dat verdwijnt nadat je het hard hebt gemaakt en gegeten.

Ja, koken is een wegwerpkunstactiviteit, hahaha.

Bent u toe aan een effectieve behandeling

Ik help u graag! Neem vrijblijvend contact met mij op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op