Acupunctuur Jeong

Klinische Casus

donderdag 12 oktober, 2023

Lymfekleren zwelling

Toevallig zag ik achter elkaar twee patiënten met lymfeklierzwelling / lymfeklieroedeem. Nog niemand heeft tot nu toe mij bezocht, uitsluitend vanwege lymfeklierzwelling.

Deze patiënten hadden ernstiger problemen en hadden naast andere symptomen ook gezwollen lymfeklieren.

Omdat het lymfeklierzwelling groot was (5 cm * 2 cm), was het elke keer dat deze patiënt liep pijnlijk en was het ongemakkelijk om kleding te dragen (toevallig bevonden beide zich in de rechterlies).

  1. Man, 30+, Wondroos

90% verdween tijdens de eerste behandeling. Natuurlijk verdween ook de pijn tijdens het lopen.

  1. Vrouw, 30+, veel onverklaarbare klachten

Deze vrouw kwam ook met andere symptomen op bezoek. Omdat ik vroeg naar alle symptomen die zij had, liet ze me zien dat zij gezwollen lymfeklieren had. Ik vertelde haar dat het, op basis van mijn ervaring, tijdens de behandeling zou verdwijnen en dat het in feite 95% van de tijd zou verdwijnen. Misschien is ongeveer 98% verdwenen. Omdat het een vrouwelijke patiënt was, kon ik het zien en aanraken, maar er bleef slechts een spoor van over(Ze zei ook dat als ik dat gebied aanraak, het heel raar voelt). Als je er 3 keer mee omgaat, verdwijnt 99,99%.

Dit soort lymfatisch oedeem kan ook voorkomen in gebieden met veel lymfeklieren nabij de oren en kin. Ook kunnen er, net als in de liesstreek, meerdere plekken onder de oren en op de kin voorkomen in plaats van slechts één. In het verleden had een vrouwelijke patiënt met het syndroom van Sjögren een ervaring waarbij op één na alle symptomen verdwenen tijdens de behandeling. Het is zeer waarschijnlijk dat de overgeblevene de volgende dag kleiner werd.

De acupunctuurmethode die ik gebruik reageert zeer sterk op het immuunsysteem, waardoor het gemakkelijk kan worden opgelost.

Ik zal het niet kleineren, maar het is waar. Als u ergens lymfeklierzwelling heeft, bezoek mij dan onmiddellijk en controleer de resultaten.

Er wordt aangenomen dat 99% van de gevallen genezen is na 3 behandelingen.

Bent u toe aan een effectieve behandeling

Ik help u graag! Neem vrijblijvend contact met mij op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op