Acupunctuur Jeong

Klinische Casus

dinsdag 21 maart, 2023

Ischias/Sciatica

Het is een pijnlijk symptoom, maar het is een symptoom dat goed kan worden behandeld. Ik heb tot nu toe patiënten met ischias gezien, maar ik zal slechts een paar gevallen opschrijven die volledig door ischias komen.

  1. vrouw, 40+

– Oorzaak: Ontstaan in Amsterdam ​​een tijdje na het ondergaan van een manuele vetoplossende behandeling

– zij kwam met een wandelstok.

– zij werkte in een winkel, maar ze heeft ongeveer een jaar pauze genomen omdat zij niet kon werken vanwege Ischias.

Voortgang: Na de eerste behandeling kon ze lopen zonder stok.

Na de tweede behandeling was de pijn bijna verdwenen en na de derde keer is de behandeling gestopt.

Ze zei dat zij zo nodig terug zou komen omdat ze het adres wist waar zij heen moest als ze weer ziek zou worden. Sindsdien is deze patiënt echter de afgelopen zes jaar niet meer gezien en het is onwaarschijnlijk dat zij ooit nog zal worden gezien vanwege Ischias.

  1. Man, 60+, tuinman

– Hij zei dat hij mijn praktijk zag terwijl hij rond mijn werkplek aan het werk was. De pijn was hevig, maar deze patiënt werd 3 keer behandeld en was toen klaar.

– Bij volledige Ischias zonder andere symptomen is deze meestal na ongeveer 3 behandelingen over. Er is echter een langere behandeling nodig als er sprake is van Ischias + verschillende andere
symptomen.

***Enz.

– De meesten klagen over Ischias samen met andere symptomen (oedeem, rugpijn, neuralgie, slijtage, enz.). Zoals hierboven vermeld, duurt het dan langer om te genezen. Toch is het een symptoom
dat goed geneest met acupunctuur zonder dat je er lang last van hebt, dus we raden je sterk aan om niet te aarzelen om acupunctuur te ondergaan.

Bent u toe aan een effectieve behandeling

Ik help u graag! Neem vrijblijvend contact met mij op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op