Acupunctuur Jeong

Klinische Casus

maandag 3 januari, 2022

Dermatitis/huiduitslag

Case 1: man, 65+ Onderliggende ziekten: diabetes, hypertensie, hyperlipidemie, hartomleidingsoperatie
Hoewel deze patiënt een ernstige huidziekte had, ook jeukend, was jicht de reden om naar het acupunctuurcentrum te komen. Hoewel de huidziekte al lang bestaat, houdt jicht ook 10 maanden aan.
En hij ademde zo zwaar dat ik heel erg bang was voor wat er tijdens de behandeling zou kunnen gebeuren. (Volgens hem) waren het postoperatieve gevolgen, en het leek op ernstige kortademigheid.

Het basisbeleid van mijn werk is: “Als het kan, doe ik alles wat ik kan.” Dus zodra de patiënt arriveert (voor zover ik kan), behandel ik alle symptomen. Dus bij de behandeling van jicht, kortademigheid en rugpijn werd natuurlijk ook de huid verbeterd. Tijdens de coronaperiode is de behandeling ongeveer 10 maanden gestopt, maar tot nu toe is er geen recidief geweest. Echter, omdat hij een onderliggende ziekte heeft, komt hij nog steeds eens in de 3 à 4 weken langs.

Logischerwijs kan worden aangenomen dat de zichtbare buitenkant volledig is verbeterd en de snelheid van het onzichtbare lichaam is verbeterd.

Er is mij verteld dat patiënten die af en toe op bezoek komen met andere symptomen, maar bij wie huidwonden niet lang genezen of die ontstoken handen hebben zoals gebarsten handen, zo de rest van hun leven moeten leven, maar alles is verbeterd . Huidziekte is niet zo moeilijk met ‘Saam-methode”. Als u een wond heeft die niet geneest of een huidziekte heeft, wachten wij op uw bezoek.

    Deze foto gemaakt :14-okt-2019

Omdat het een huidziekte is die met het blote oog zichtbaar is, kun je dit direct met een foto bevestigen.

Opmerking: soortgelijke symptomen zullen op de blog worden geïntroduceerd. Zie ook de blog, alstublieft.

Toevoegen:
Deze persoon heeft vanwege diabetes regelmatig controles om de 3 maanden.

  • Suikerniveau: 5,3(toen hij kwam was hij 8,5 met medicijnen).
  • Bloeddruk, cholesterol en PSA waarde waren allemaal goed.

Op een dag zei deze man:
Zijn dokter de zeer verschillende resultaten van het bloedonderzoek zag en vroeg wat de patiënt zelf had gedaan. Hij vermeldde echter niet dat hij de acupunctuurbehandelingen kreeg.

Hij kon het zeggen, maar iedereen kan raden waarom hij het niet hebt gezegd………Jammer!!!!

Bent u toe aan een effectieve behandeling

Ik help u graag! Neem vrijblijvend contact met mij op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op