Acupunctuur Jeong

Klinische Casus

donderdag 2 maart, 2023

Bed Plassen + onverklaarbare buikpijn

12 jaar, jongen, bed plassen + (over paar jaar) onverklaarbare buikpijn

De patiënt met wie ik te maken had, was een 12-jarige jongen. Hij was ook een heel slimme jongen in termen van academische prestaties, maar zijn bedplasma-gewoonte bleef bestaan tot/met hij 12 jaar oud was. Dus als hij op reis ging van school of naar het huis van een familielid, nam hij altijd een waterdicht laken mee.

Sinds hij een 12-jarige jongen was, werd de hoeveelheid naalden drastisch verminderd en werden er een paar noodzakelijke plaatsen geprikte werden en een paar magneten aan vastgemaakt, en daarna verdween de pediatrische enuresis / bed plassen volledig.

Een paar jaar later ontwikkelde zich een ander symptoom; hij had (onverklaarbaar)buikpijn, dus hij kon niet eten, en als hij een klein beetje at, had hij ’s avonds buikpijn en kon hij niet slapen. De mollige jongen verloor ongeveer 15 kg gewicht.

Hij heeft verschillende onderzoeken gehad in het ziekenhuis en ze zeiden dat er niets aan de hand was. Uiteindelijk, vanaf die avond op de dag van de acupunctuurbehandeling, verbeterden de symptomen aanzienlijk van buikpijn veel, dus hij kon slapen.

Nu, zelf na een aantal jaren, zijn er geen symptomen meer, en het gewicht dat ik verloor is teruggekeerd en hij is weer een beetje mollig.

12 jaar, jongen, bedplassen + (een paar jaar later) onverklaarbare buikpijn

De patiënt met wie ik te maken had, was een 12-jarige jongen. Hij was ook een heel slimme jongen in termen van academische prestaties, maar zijn bedplassen-gewoonte bleef bestaan tot hij 12 jaar oud was. Dus als hij op reis ging van school of naar het huis van een familielid, nam hij altijd een waterdicht laken mee.

Omdat het kind 12 jaar was, heb ik het aantal acupunctuurpunten sterk verminderd en de naalden alleen aangebracht waar nodig. Ik heb ook een paar magneten bevestigd, en daarna verdween de pediatrische enuresis volledig.

Een paar jaar later ontwikkelde zich een ander symptoom; hij had (onverklaarbare)buikpijn, hij at daardoor slecht, en als hij een klein beetje at, had hij ’s avonds buikpijn en kon hij niet slapen. De mollige jongen verloor ongeveer 15 kg aan gewicht.

Hij heeft verschillende onderzoeken gehad in het ziekenhuis en ze zeiden dat er niets aan de hand was. Uiteindelijk, vanaf die avond op de dag van de acupunctuurbehandeling, verbeterde de symptomen aanzienlijk. Zijn buikpijn verdween, dus hij kon weer goed slapen.

Nu, zelf na een aantal jaren, zijn er geen symptomen meer, en het gewicht dat hij verloor is teruggekeerd en hij is weer een beetje mollig.

Bent u toe aan een effectieve behandeling

Ik help u graag! Neem vrijblijvend contact met mij op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op