Acupunctuur Jeong

Over Sa-Am

Over Oosterse geneeswijze en acupunctuur

De Oosterse geneeswijze is een unieke en natuurlijke genezingsmethode dat al duizenden jaren wordt toegepast.In landen als Korea, China, Japan en veel andere Aziatische landen wordt deze geneeswijze op uitgebreide schaal beoefend en door inwoners als een van de eerste vormen van medische zorg gekozen.

De Oosterse geneeswijze gebruikt een holistische kijk op elke patiënt persoonlijk en gelooft dat het menselijk lichaam zelf een aangeboren vermogen heeft om ziektes en aandoeningen te overwinnen. Deze geneeswijze faciliteert en gebruikt dit vermogen door deze ziektes en aandoeningen te behandelen met acupunctuur, cupping, moxa en andere manieren.

Sa-Am acupunctuur is een andere stijl van acupunctuur, die ruim 400 jaar geleden ontwikkeld is door Master Sa-Am uit Korea. Deze vorm van acupunctuur wordt voornamelijk toegepast op punten van dat deel van het lichaam beneden de ellebogen en knieën, waar de vijf basiselementen zijn geconcentreerd (hout, vuur, aarde, metaal en water).

Volgens de Sa-Am worden ziektes veroorzaakt door een onbalans tussen deze vijf elementen en met de techniek van de Sa-Am methode wordt de verstoring van de balans in de organen hersteld door middel van behandeling op een viertal acupunctuurpunten. De mogelijkheden van Sa-Am acupunctuur zijn onbeperkt en kunnen toegepast worden bij zowel fysieke als mentale klachten.

Omdat de Sa-Am acupunctuurpunten meer energie bevatten dan andere punten in het lichaam, heeft deze methode van acupunctuur meer effect dan de gebruikelijke acupunctuur methoden. En omdat de Sa-Am punten verder vanaf onze organen zijn gelegen is dit bovendien een veiligere methode.

Mijn behandelingen

Bent u toe aan een effectieve behandeling

Ik help u graag! Neem vrijblijvend contact met mij op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op