Acupunctuur Jeong

Blog

zondag 19 december, 2021

Serie : Easy Meditation 1

Meditatie om de vermoeide geest te herstellen

Challenge 1: 30 dagen mediteren

Meditatie om de vermoeide geest te herstellen

Een simpele definitie van meditatie is :  een oefenmethode om je geest gezond te houden.

Er is een manier om de geest gelukkig te maken door middel van lichaamsbeweging, net zoals een persoon twee delen heeft, lichaam en geest. Methoden die sinds 2500 jaar geleden systematisch zijn gecreëerd, worden meditatie genoemd.
Omdat er wereldwijd duizenden verschillende methoden zijn, is het moeilijk om ze bij naam te onderscheiden. Het is dus ingedeeld naar doel.

Meditatie (twee)

1. Geconcentreerde Meditatie (Samatha: Geconcentreerde Rust) Een methode om het vermogen te ontwikkelen om de geest op één plaats te concentreren, waardoor deze comfortabel en kalmerend wordt; Wereldwijd het meest gebruikt
Om het heel rustgevend en ontspannend te maken: het is alsof je aan het eind van de dag slaapt. Het is een manier om je geest te laten rusten(van de persoonlijke problemen of relaties die jij in het lever tegenkomen/van de alle spanning)

2. Inzichtmeditatie (Inzicht: Wijsheidsontwikkeling; Vroege Boeddhistische Vipassana) Een manier om een ​​nieuwe manier te vinden om naar de situatie te kijken en een geavanceerde oplossing te ontdekken wanneer zich een probleem voordoet.

Bent u toe aan een effectieve behandeling

Ik help u graag! Neem vrijblijvend contact met mij op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op